Neem contact op

FD Gazellen 2021: Humanoids staat op 7 in de top 10 snelste groeiers van Nederland!

FD Gazellen 2021

24 maart 2022
Cover image

Humanoids heeft een FD Gazelle 2021 gewonnen! En dat niet alleen. We werden namelijk nummer 7 in de top 10 van de snelst groeiende bedrijven van Nederland!

Humanoids in de top 10 snelste groeiers van Nederland!

Humanoids groeide afgelopen jaren onder meer dankzij het netwerk dat de twee oprichters, Maarten Hoogvliet (UX designer) en Robbin Habermehl (Front-end developer), in loop van de jaren hebben opgebouwd. Het in 2017 opgerichte bedrijf ontwerpt en ontwikkelt interactieve producten, zoals apps en platformen.

De groei is mede te danken aan traineeships die ze hebben opgezet. Hierbij worden afgestudeerden in korte tijd opgeleid voor de praktijk, om vervolgens als trainee bij Humanoids aan het werk te gaan. ‘En natuurlijk hebben we ook keihard gewerkt om de groei te realiseren,’ voegen Hoogvliet en Habermehl toe.

‘We zijn ervan overtuigd dat de kwaliteit van ons bedrijf altijd begint bij de mensen,’ aldus de oprichters. ‘Daarom leiden we nieuwe Humanoids in-house op met trainingsprogramma’s voor academici.’ Twee keer per jaar starten ze de traineeships. Ook klanten kunnen van die traineeships gebruik maken om eigen talenten op te leiden.

Het bedrijf heeft geen last gehad van de coronacrisis. Het Rotterdamse bedrijf heeft relatief veel langlopende klussen aangenomen voor (semi-)overheden. Het voordeel daarvan is dat het werk tijdens coronapandemie gewoon kon doorlopen.

Lees het volledige artikel van het Financieele Dagblad: https://fd.nl/bedrijfsleven/1424384/de-100-snelste-fd-gazellen-van-2021-kyc2caNp9nRa


Maarten Hoogvliet

UX @ Humanoids