Development

Onze developers bouwen interfaces met de laatste technologie. We laten jouw websites, web apps en mobile apps voor je werken. We schrijven solide, schaalbare code en werken (natuurlijk) Agile.

Web & Mobile Interfaces

We bouwen aan succesvolle producten. Het liefst samen met andere developers, designers en een gepassioneerde klant. In een Agile team. Wat we het liefst zien is een strakke codebase, als basis van een gebruiksvriendelijke interface.

Wij ♥ frameworks

We brengen je browser tot leven met krachtige Javascript frameworks als React en Angular. Daarmee zorgen voor applicaties die ontzettend goed performen (ook op mobiel!) en goed onderhoudbaar zijn door herbruikbare componenten.

Back-end Development

We zijn full-stack georiënteerd. We programmeren ook graag en hard aan de back-end. Met Java in combinatie met cutting-edge technieken. We bouwen APIs. In de cloud. In containers. Uiteraard.

Technieken

We staan altijd op de uitkijk om de nieuwste en meest efficiente technieken toe te passen. Om de data-flow in je applicatie te optimaliseren. Om zo goed mogelijk te communiceren tussen de app en server. Basically, voor de beste en meest toekomstbestendige tech-stack.

Training & Workshops

Dit is waar we shinen. We besteden een volle dag per week aan training. Met onze Front-end en Java Crash Courses stomen we talent klaar voor de markt. Binnen onze Front-end en Java Traineeships trainen we academisch development talent wekelijks een volle dag.

Werk

Dit maakten we zoal.

Humanoids: digital product makers.

Onze designers en developers werken op het snijvlak van design en tech. Daar ontwerpen en bouwen we graag aan complexe digitale producten. We zijn open voor talent en verwelkomen 2x per jaar academici in onze trainingsprogramma's. We trainen hen samen.

Humanoids werkten o.a. voor

Heb je een complexe uitdaging liggen? Zo werken we.