Front-end Development

Onze developers bouwen interfaces met de laatste technologie. We laten jouw websites, web apps en mobile apps voor je werken. We schrijven solide, schaalbare code en werken (natuurlijk) Agile.

Doenja werkte voor Koppert Biological Systems, aan hun dashboard en apps.

Jelle werkte aan de nieuwe recruitment site van de Rabobank.

Rik werkte aan het nieuwe platform van de Voorlees Express.

Web & Mobile Interfaces

We bouwen aan succesvolle producten. Het liefst samen met andere developers, designers en een gepassioneerde klant. In een Agile team. Wat we het liefst zien is een strakke codebase, als basis van een gebruiksvriendelijke interface.

Wij ♥ frameworks

We brengen je browser tot leven met krachtige Javascript frameworks als React en Angular. Daarmee zorgen voor applicaties die ontzettend goed performen (ook op mobiel!) en goed onderhoudbaar zijn door herbruikbare componenten.

Technieken

We staan altijd op de uitkijk om de nieuwste en meest efficiente technieken toe te passen. Om de data-flow in je applicatie te optimaliseren. Om zo goed mogelijk te communiceren tussen de app en server. Basically, voor de beste en meest toekomstbestendige tech-stack.

Training & Workshops

Dit is waar we shinen. We besteden een volle dag per week aan training. Met onze Front-end Crash Course stomen we talent klaar voor de markt. Binnen ons Front-end Traineeship trainen we academisch development talent wekelijks een volle dag.

Front-end Team

Onze Front-enders. Samen maken we awesome 💩. En trainen we wekelijks nieuw talent.

Humanoids werkten onder andere voor

Samen met onze partners bouwen wij aan het Humanoids keurmerk voor digitaal talent. Lees meer over wat wij partners allemaal bieden.