Bart Zijlstra

UX Designer

Dit is Bart

“Bart wordt waarschijnlijk de enige UX Designer met een Master in Science & Business op zak”, grapte mijn afstudeercoördinator tijdens mijn buluitreiking. En inderdaad, ik heb een pivot gemaakt. De combinatie tussen creatief en analytisch bezig zijn is namelijk precies wat bij mij past.

Tijdens 2 Masterstages bij Nutricia Research en PepsiCo ben ik bezig geweest met de rol van design in de business. Tegelijk heb ik hard gewerkt om mezelf wegwijs te maken in verschillende ontwerptools en een portfolio op te bouwen. Ik heb daarmee al tijdens mijn afstuderen een aantal betaalde projecten gedaan. Starten bij Humanoids is voor mij een uitgelezen kans om mijn gedrevenheid direct in de juiste, relevante banen te leiden en mij te ontwikkelen tot een breed georiënteerde professional.

Onderwijs

Bachelor of Science
Biomedical Science
Molecular Life Sciences
Master of Arts
Science & Business Management

Post-Master

UX Crash Course
Humanoids

Gewerkt voor

Return to Sender

Return to Sender creëert werkgelegenheid voor vrouwen in ontwikkelingslanden. Een samenwerking met Nederlandse designers en lokale maaksters komt tot stand en dit zorgt voor een uniek, handgemaakt product met een verhaal. Return to Sender verkoopt deze originele cadeaus, waarbij een deel van de opbrengst terugstroomt naar de makers.

Bekijk dit project

Closure

Closure zorgt voor een helpende hand bij het opzeggen van abonnementen en diensten van een overledene. Nabestaanden maken via Closure een overzicht van diensten van hun dierbare en vervolgens zorgt Closure ervoor dat deze diensten in 1 keer kunnen worden stopgezet of overgenomen.

Bekijk dit project

Waar wij op trainen

Bart heeft, net als al onze designers, ervaring met de modernste UX tools en technieken. Daar trainen we op.

Over Humanoids

Humanoids is een collectief van designers & developers, gefocust op het trainen van academisch talent. Daarmee creëren we waarde en voorzien we onze partners van goede mensen.

Ons talent werkte onder andere voor

Samen met onze partners bouwen wij aan het Humanoids keurmerk voor digitaal talent. Lees meer over wat wij partners allemaal bieden.