Bella Bovens

UX Designer

Dit is Bella

Tijdens mijn Masteropleiding Design for Interaction aan de TU Delft heb ik veel ervaring opgedaan met het doen van empathisch onderzoek. Dit gebruik ik om tot user-centered oplossingen te komen en om een goede ervaring te creëren. Ik heb aan veel verschillende ontwerpprojecten gewerkt, o.a. bij ontwerpbureau Fabrique, als freelancer en de afgelopen tijd bij ING Labs.

Onderwijs

Master of Science
Design for Interaction
Bachelor of Science
Industrial Design

Post-Master

UX Post-Master
Humanoids

Talenten-analyse

Betrokkenheid
Sociabiliteit
Abstractievermogen

Gewerkt voor

Woodwatch Graveertool

Woodwatch is het eerste horlogemerk in de Benelux dat zich specialiseert in het maken van houten horloges. WoodWatch is opgericht vanuit de overtuiging dat mooie producten gemaakt kunnen worden van hout - een duurzame grondstof met aanzienlijke voordelen ten opzichte van hedendaagse materialen.

Bekijk dit project

Closure

Nadat iemand overleden is blijven abonnementen, contracten en social media accounts vaak nog jaren lang doorlopen. Opzeggen is vaak lastig, kost veel tijd en kan confronterend zijn. Closure biedt 1 centrale plek waar alle diensten binnen de private sector makkelijk afgerond kunnen worden.

Bekijk dit project

Waar wij op trainen

Bella heeft, net als al onze designers, ervaring met de modernste UX tools en technieken. Daar trainen we op.

Over Humanoids

Humanoids is een collectief van designers & developers, gefocust op het trainen van academisch talent. Daarmee creëren we waarde en voorzien we onze partners van goede mensen.

Ons talent werkt onder andere voor

Samen met onze partners bouwen wij aan het Humanoids keurmerk voor digitaal talent. Lees meer over wat wij partners allemaal bieden.