Doenja Maris

Front-end Developer

Dit is Doenja

Ik ben opgeleid als Industrieel Ontwerper aan de TU Delft, met een Master Integrated Product Design. Ik heb dus veel tijd besteed aan het maken van producten op basis van gebruikersbehoeften. Natuurlijk geeft me dat ook veel affiniteit met techniek. Ik heb de switch gemaakt naar software, omdat digital & tech me ontzettend aanspreekt. Ik vind daarnaast het bouwen interessanter dan het ontwerpen. Ik heb heel veel affiniteit met code, ik leer snel en hou van een uitdaging. Ik ben zowel op de TU als vanuit eigen initiatief in aanraking gekomen met allerlei technieken en talen. Ik heb inmiddels verschillende websites en JavaScript applicaties opgeleverd en zit bij Humanoids om mezelf nog verder te pushen.

Onderwijs

Master of Science
Integrated Product Design
Bachelor of Science
Industrial Design Engineering
Extra vakkenpakket
Annotation Entrepreneurship

Post-Master

Front-end Crash Course
Humanoids

Doenja haar werk volgt hier ASAP.

Waar wij op trainen

Doenja heeft, net als al onze developers, ervaring met de modernste front-end technieken. Daar trainen we op.

Over Humanoids

Humanoids is een collectief van designers & developers, gefocust op het trainen van academisch talent. Daarmee creëren we waarde en voorzien we onze partners van goede mensen.

Ons talent werkt onder andere voor

Samen met onze partners bouwen wij aan het Humanoids keurmerk voor digitaal talent. Lees meer over wat wij partners allemaal bieden.