Doenja Maris

Front-end Developer

Dit is Doenja

Ik ben opgeleid als Industrieel Ontwerper aan de TU Delft, met een Master Integrated Product Design. Ik heb dus veel tijd besteed aan het maken van producten op basis van gebruikersbehoeften. Natuurlijk geeft me dat ook veel affiniteit met techniek. Ik heb de switch gemaakt naar software, omdat digital & tech me ontzettend aanspreekt. Ik vind daarnaast het bouwen interessanter dan het ontwerpen. Ik heb heel veel affiniteit met code, ik leer snel en hou van een uitdaging. Ik ben zowel op de TU als vanuit eigen initiatief in aanraking gekomen met allerlei technieken en talen. Ik heb inmiddels verschillende websites en JavaScript applicaties opgeleverd en zit bij Humanoids om mezelf nog verder te pushen.

Onderwijs

Master of Science
Integrated Product Design
Bachelor of Science
Industrial Design Engineering
Extra vakkenpakket
Annotation Entrepreneurship

Post-Master

Front-end Crash Course
Humanoids

Gewerkt voor

Werkervaring

Dit heeft Doenja allemaal al gedaan.

2019 - Heden

Front-end Developer @ Humanoids

Als Front-end Developer bij Humanoids werk ik met de laatste technieken als React, Redux, GraphQL. Met de nadruk op component-based architectuur, de laatste ECMAScript features, met aandacht voor User Experience, animatie die de flow ondersteunt en pixel-perfect werk opleveren.

Koppert Biological Systems

Voor Koppert Biological Systems werk ik aan het doorontwikkelen van de Scout App: een app en dashboard wat inzicht biedt in plagen en ziektes van de gewassen in een kas. Ik werk in een SCRUM team op locatie aan features zoals het intekenen van een kas, het inzichtelijk maken in de huidige plagen én oplossingen hiervoor en het weergeven van complexe data.

Technieken

React, Redux, redux-saga, GraphQL

DevopsRebels

Voor DevopsRebels werk ik aan een Agile workflow applicatie om het development proces te managen. Functionaliteiten zijn het inschieten van tickets, taken verdelen, status bijhouden, etc. Ik maak dit volledig in Angular en maak gebruik van de Material Design library.

Technieken

Angular, RxJs

Team Awesome

Team Awesome; een SaaS-product gericht op Team Management. Van planning tot urenregistratie en van automatische facturatie tot een Slackintegratie. Team Awesome is een dienst in ontwikkeling die naadloos aansluit op de meest moderne workflows. De front-end is ontwikkeld in React, Redux en redux-saga. Ik heb de ontwikkeling van verschillende functionaliteiten voor mijn rekening genomen.

Technieken

React, Redux, redux-saga

Waar wij op trainen

Doenja heeft, net als al onze developers, ervaring met de modernste front-end technieken. Daar trainen we op.

Over Humanoids

Onze designers & developers werken op het snijvlak van design & tech. We ontwerpen en bouwen graag complexe digitale producten. We zijn open voor talent en verwelkomen 2x per jaar academici in onze trainingsprogramma's. We trainen hen samen.

Humanoids werkten o.a. voor

Heb je een complexe uitdaging liggen? Zo werken we.