Floor Semmekrot

UX Designer

Dit is Floor

Ik heb drie jaar ervaring als ontwerper. In deze periode heb ik mezelf sterk ontwikkeld op allerlei gebieden. Ik ben visueel en conceptueel sterk en heb veel professionele project ervaring. Ik wilde echter mijn UX vaardigheden nog verder optimaliseren, daarom ben ik zelfstudie gaan doen. Ik ben o.a. begonnen met een UX course bij Future Learn. Maar ik wil verder. Daarom zit ik bij Humanoids!

Onderwijs

BSc
Communicatiesystemen

Post-Master

UX Post-Master
Humanoids
Course
User Experience

Talenten-analyse

Veelzijdig
Ruimtegevend
Assertief

Gewerkt voor

Kien iOS App

Kien is een draadloos bluetooth speakersysteem. Door speakers fysiek aan elkaar te koppelen kan muziek worden afgespeeld op meerdere speakers. Met de Kien app hebben gebruikers inzicht in de, door de subwoofer gedetecteerde, ruimtes en de speakers die hierin staan.

Bekijk dit project

Correctbook Tool

Correctbook zet zich in tegen wereldwijd analfabetisme. Ze produceren duurzame uitwisbare notitieboeken. Van de omzet wordt 25% gedoneerd aan stichtingen. Zo helpen ze kinderen die geen toegang hebben tot schrijfmateriaal.

Bekijk dit project

Waar wij op trainen

Floor heeft, net als al onze designers, ervaring met de modernste UX tools en technieken. Daar trainen we op.

Over Humanoids

Humanoids is een collectief van designers & developers, gefocust op het trainen van academisch talent. Daarmee creëren we waarde en voorzien we onze partners van goede mensen.

Ons talent werkt onder andere voor

Samen met onze partners bouwen wij aan het Humanoids keurmerk voor digitaal talent. Lees meer over wat wij partners allemaal bieden.