Jelle Bouwman

Front-end Developer

Dit is Jelle

Waar mijn bachelor Informatiekunde zich vooral op heeft gefocust is het inventariseren van informatie- en kennisstromen binnen mensen, organisaties en online diensten. Binnen mijn studie heb ik verschillende websites in elkaar gedraaid, waar vooral talen zoals HTML, CSS en PHP werden gebruikt om de functionaliteit op orde te krijgen. Hier hebben we naast de syntax ook geleerd over het hergebruiken van onderdelen van je ontwerp en code. Daarnaast ben ik zelf een online cursus gaan React te volgen en heb ik ervaring opgedaan met Python, R, & LATEX. Ik heb nu een ontzettende drive om aan de slag te gaan!

Onderwijs

Bachelor of Science
Informatiekunde

Post-Master

Front-end Post-Master
Humanoids

Talenten-analyse

Prestatiegericht
Groepsgericht
Pragmatisme

Code fragment React & Redux

In deze codesnippet gebruik ik Redux Sagas om asynchrone acties die ik op mijn json-server uitvoer gegarandeerd in een correcte volgorde te laten verlopen.

Bekijk dit code fragment

Code fragment React

In dit fragment heb ik een generieke service gecreëerd die de tijd en datum (meegegeven als parameters) omzet naar een ISO timestamp, oftewel een notatie-onafhankelijke datum string.

Bekijk dit code fragment

Waar wij op trainen

Jelle heeft, net als al onze developers, ervaring met de modernste front-end technieken. Daar trainen we op.

Over Humanoids

Humanoids is een collectief van designers & developers, gefocust op het trainen van academisch talent. Daarmee creëren we waarde en voorzien we onze partners van goede mensen.

Ons talent werkt onder andere voor

Samen met onze partners bouwen wij aan het Humanoids keurmerk voor digitaal talent. Lees meer over wat wij partners allemaal bieden.