thanh-nghi Humanoids - UX & Development Traineeships.

Lisa Verbon

UX Designer

Dit is Lisa

Het ontwerpen van interfaces geeft mij energie. Ik vind het fascinerend om te zien hoe mensen iets gebruiken, te ontdekken wat wel en niet werkt en het product te verbeteren. Ik ben opgeleid als architect, met een focus op gebruikersbehoeften en gebruikerservaring in de publieke ruimte. Ik ben echter zo’n 4 jaar geleden (direct na mijn studie) al begonnen als UX Designer en heb inmiddels de nodige ervaring opgedaan. Het zit in mij om gebruikers-gericht te werken, te ontdekken waaraan ontwikkelt kan worden en doelgerichte praktische oplossingen te ontwerpen.

Onderwijs

Master of Science
Landschapsarchitectuur

Onderwijs

Bachelor of Science
Landschapsarchitectuur

Onderwijs

Propedeuse
Bouwkunde

Post-Master

UX Crash Course
Humanoids

Gewerkt voor

Fairf website

Fairf is een jong bedrijf dat duurzame kwaliteitsverf verkoopt. Alle verf is op waterbasis en het bindmiddel is gemaakt van gerecycled sloophout. Je koopt de producten online en ze worden bij je thuisbezorgd door de fietskoerier.

Bekijk dit project

Speaksee App

Voor slechthorende of dove mensen, is communicatie een dagelijks probleem. Met name groepsgesprekken zoals vergaderingen of familie etentjes zijn moeilijk te volgen. Daarom is SpeakSee ontwikkeld.

Bekijk dit project

Waar wij op trainen

Lisa heeft, net als al onze designers, ervaring met de modernste UX tools en technieken. Daar trainen we op.

Over Humanoids

Onze designers & developers werken op het snijvlak van design & tech. We ontwerpen en bouwen graag complexe digitale producten. We zijn open voor talent en verwelkomen 2x per jaar academici in onze trainingsprogramma's. We trainen hen samen.

Humanoids werkten o.a. voor

Heb je een complexe uitdaging liggen? Zo werken we.