Niels Brandhorst

UX Designer & Trainee Coach

Dit is Niels

Mijn achtergrond ligt in Industrieel Ontwerp en ik heb een Master Integrated Product Design van de TU Delft. Daarnaast heb ik altijd een grote interesse in digitaal ontwerp gehad. Ik denk dat de combinatie tussen Industrial & UI/UX een zeer sterke combinatie is, met het oog op de vele (smart) product/service combinaties. Inmiddels ben ik als UX Designer & Coach actief binnen Humanoids en heb ik ruime ervaring opgedaan als UX Designer voor grote organisaties met complexe producten. Ik heb o.a. gewerkt voor Hike One, Clockwork, Marktplaats, Grandvision, Rijkswaterstaat en Port of Rotterdam

Onderwijs

Master of Science
Integrated Product Design
Bachelor of Science
Industrial Design

Post-Master

UI/UX Intensive
New York Code+Design Academy

Talenten-analyse

Groepsgericht
Orde & Structuur
Pragmatisme

Gewerkt voor

Brenger Web & App

Brenger is een jong platform voor het transport van meubels en andere grote spullen. Jouw transportverzoek wordt gekoppeld aan onbenutte ruimte in bestelbussen die toch al die kant op rijden. Zo verlicht jij de lasten voor het milieu, én voor je portemonnee.

Bekijk dit project

Waar wij op trainen

Niels heeft, net als al onze designers, ervaring met de modernste UX tools en technieken. Daar trainen we op.

Over Humanoids

Humanoids is een collectief van designers & developers, gefocust op het trainen van academisch talent. Daarmee creëren we waarde en voorzien we onze partners van goede mensen.

Ons talent werkt onder andere voor

Samen met onze partners bouwen wij aan het Humanoids keurmerk voor digitaal talent. Lees meer over wat wij partners allemaal bieden.