Niels Brandhorst

UX Designer & Trainee Coach

Dit is Niels

Mijn achtergrond ligt in Industrieel Ontwerp en ik heb een Master Integrated Product Design van de TU Delft. Als User Experience designer pak ik complexe vraagstukken op waarbij ik vanaf het eerste onderzoek tot de marktintroductie betrokken ben bij het ontwerpproces. Dit alles met de eindgebruiker is gedachten: User Centered Design.

Het aangaan van de puzzel om met een multidisciplinair team een product neer te zetten waarin de verschillende disciplines samenkomen is waar ik enthousiast van wordt. Ik zie mijn rol in projecten als probleemoplosser en open-minded creatieveling.

Onderwijs

Master of Science
Integrated Product Design
Bachelor of Science
Industrial Design

Post-Master

UI/UX Intensive
New York Code+Design Academy

Talenten-analyse

Groepsgericht
Orde & Structuur
Pragmatisme

Gewerkt voor

Brenger Web & App

Brenger is een jong platform voor het transport van meubels en andere grote spullen. Jouw transportverzoek wordt gekoppeld aan onbenutte ruimte in bestelbussen die toch al die kant op rijden. Zo verlicht jij de lasten voor het milieu, én voor je portemonnee.

Bekijk dit project

Waar wij op trainen

Niels heeft, net als al onze designers, ervaring met de modernste UX tools en technieken. Daar trainen we op.

Over Humanoids

Humanoids is een collectief van designers & developers, gefocust op het trainen van academisch talent. Daarmee creëren we waarde en voorzien we onze partners van goede mensen.

Ons talent werkt onder andere voor

Samen met onze partners bouwen wij aan het Humanoids keurmerk voor digitaal talent. Lees meer over wat wij partners allemaal bieden.