Rik Frieling

Front-end Developer

Dit is Rik

Ik ben opgeleid tot psycholoog aan de Universiteit Utrecht. Na mijn Bachelor heb ik besloten me om te laten scholen tot Developer. Ik ben daarom begonnen met een omscholingstraject Software Engineering aan de Hogeschool van Amsterdam.

Daarna ben ik aan het werk gegaan als Software Engineer en heb ervaring opgedaan met o.a. APEX, Oracle, Java, SQL, PL/SQL en JavaScript. Ik wilde echter graag de voldoening van het oplossen van puzzels combineren met een visueel eindresultaat en werk graag samen met designers, daarom ben ik in mijn vrije tijd bij gaan leren over React, Redux en modern front-end development. Daar ligt mijn ambitie en daarom zit ik nu bij Humanoids!

Onderwijs

Course
Software Engineering
Bachelor of Science
Sociale Psychologie

Post-Master

Front-end Post-Master
Humanoids

Talenten-analyse

Prestatiegericht
Doorzetten
Accuraat

Code fragment React

In dit fragment heb ik me bezig gehouden met de validatie van een formulier. Ik heb geprobeerd om de validatie die niet in het HTML element afgehandeld kan worden op een zo generiek mogelijke manier te schrijven. Zo is het in de toekomst gemakkelijker om er extra validatie regels aan toe te voegen, mocht dat nodig zijn.

Bekijk dit code fragment

Code fragment React

In dit fragment worden er aan de hand van een array individuele ‘time-entries’ (een uren staat) gegenereerd. Ze worden gegroepeerd weergegeven per dag en het totaal aan gewerkte uren wordt per dag weergegeven.

Bekijk dit code fragment

Waar wij op trainen

Rik heeft, net als al onze developers, ervaring met de modernste front-end technieken. Daar trainen we op.

Over Humanoids

Humanoids is een collectief van designers & developers, gefocust op het trainen van academisch talent. Daarmee creëren we waarde en voorzien we onze partners van goede mensen.

Ons talent werkt onder andere voor

Samen met onze partners bouwen wij aan het Humanoids keurmerk voor digitaal talent. Lees meer over wat wij partners allemaal bieden.