thanh-nghi Humanoids - UX & Development Traineeships.

Roel van Winsen

UX Designer

Dit is Roel

Ik heb een Master Design for Interaction en een Bachelor Industrial Design van de TU Delft. Daarnaast heb ik ruim 3 jaar ervaring als freelance Designer. De combinatie van een analytische, onderzoeksgerichte en praktisch georiënteerde academische designopleiding met zakelijke, toegepaste ervaring als ontwerper is een krachtige. Ik ben zowel visueel als analytisch sterk, kan het gehele design proces overzien en overtuig graag stakeholders op de inhoud.

Onderwijs

Master of Science
Design for Interaction

Onderwijs

Bachelor of Science
Bouwkunde

Post-Master

UX Crash Course
Humanoids

Gewerkt voor

Fairf Website

Fairf maakt duurzame verf. De verf wordt lokaal geproduceerd met een bindmiddel op basis van gerecycled sloophout. Na het bestellen worden de producten geleverd met de fiets.

Bekijk dit project

Speaksee App

SpeakSee is een jong bedrijf dat zich richt op de inclusiviteit van doven en slechthorenden op de werkvloer zodat zij weer deel uit kunnen maken van gesprekken om hen heen.

Bekijk dit project

Waar wij op trainen

Roel heeft, net als al onze designers, ervaring met de modernste UX tools en technieken. Daar trainen we op.

Over Humanoids

Onze designers & developers werken op het snijvlak van design & tech. We ontwerpen en bouwen graag complexe digitale producten. We zijn open voor talent en verwelkomen 2x per jaar academici in onze trainingsprogramma's. We trainen hen samen.

Humanoids werkten o.a. voor

Heb je een complexe uitdaging liggen? Zo werken we.