Rosa van der Velde

UX Designer

Dit is Rosa

Ik heb een vliegende start gemaakt aan de Sociologie afdeling van de Universiteit van Amsterdam. Uiteindelijk bleek dat ik niet om mijn creatieve ambities heen kon en heb ik mijn Bachelor aan de Academie Artemis gehaald. De afgelopen jaren heb ik als zelfstandig ontwerper met heel veel plezier gewerkt aan uiteenlopende opdrachten. Waar ik in mijn werk gelukkig van wordt is; het verdelen van informatie op een organische manier, het aanvoelen van wat wel werkt en niet werkt. Die puzzel vind ik heerlijk. UX is voor mij het perfecte raakvlak tussen design en analytisch/probleemgericht denken.

Onderwijs

Bachelor of Arts
Academie Artemis
Bachelor of Science
Sociologie

Post-Master

UX Post-Master
Humanoids

Talenten-analyse

Representatief
Servicegericht
Pragmatisme

Gewerkt voor

Correctbook Tool

Correctbook produceert eindeloos uitwisbare notitieboeken. Je gebruikt het boekje als een whiteboard met de mogelijkheid om het altijd weer opnieuw te kunnen gebruiken. Een kwart van de opbrengst gaat naar kinderen die geen toegang hebben tot schrijfmateriaal.

Bekijk dit project

Kien iOS App

Kien is een flexibel soundsystem. De slimme speakers koppel je via bluetooth aan elkaar en aan je telefoon. De Kien app geeft inzicht in de status van al je speakers. De vraag van Kien: De vormgeving en flow van de app overzichtelijker maken.

Bekijk dit project

Waar wij op trainen

Rosa heeft, net als al onze designers, ervaring met de modernste UX tools en technieken. Daar trainen we op.

Over Humanoids

Humanoids is een collectief van designers & developers, gefocust op het trainen van academisch talent. Daarmee creëren we waarde en voorzien we onze partners van goede mensen.

Ons talent werkt onder andere voor

Samen met onze partners bouwen wij aan het Humanoids keurmerk voor digitaal talent. Lees meer over wat wij partners allemaal bieden.