Sean Tijmons

Front-end Developer

Dit is Sean

Tijdens mijn studie Applied Geosciences aan de TU Delft heb ik 2 jaar een eigen IT bedrijf gehad waarin ik startups en bedrijven hielp met hun digitale problemen. Zodoende heb ik mijzelf opgeleid tot full-stack developer. Ik heb net een eindproject voor mijn studie afgerond bij de Port of Rotterdam waarbij ik een algoritme en visualisatie heb gemaakt om erosie te detecteren. De visualisatie tool is gebouwd met Sailsjs en Mongo als back-end. Ik kan Javascript dromen, heb ervaring met tal van andere talen en frameworks. Ik vind het leuk om complexe problemen zo gestroomlijnd uit te werken. Bij Humanoids wil ik graag laten zien waar ik toe in staat ben!

Onderwijs

Master of Science
Applied Geosciences
Minor
Programmeren (Harvard & Stanford)

Post-Master

Front-end Post-Master
Humanoids

Talenten-analyse

Prestatiegericht
Volharding
Pragmatisme

Code fragment React

In dit fragment laat ik zien hoe belangrijk unit testing is voor het goed functioneren van een app. Er kunnen soms bijzondere problemen opdoen die je initieel niet zou verwachten, neem bijvoorbeeld de volgende functie formatToDate.

Bekijk dit code fragment

Waar wij op trainen

Sean heeft, net als al onze developers, ervaring met de modernste front-end technieken. Daar trainen we op.

Over Humanoids

Humanoids is een collectief van designers & developers, gefocust op het trainen van academisch talent. Daarmee creëren we waarde en voorzien we onze partners van goede mensen.

Ons talent werkt onder andere voor

Samen met onze partners bouwen wij aan het Humanoids keurmerk voor digitaal talent. Lees meer over wat wij partners allemaal bieden.