thanh-nghi Humanoids - UX & Development Traineeships.

Thanh Nghi Tang

Front-end Developer

Dit is Thanh Nghi

In mijn studie Bestuurskunde heb ik geleerd hoe processen werken en managementvaardigheden getraind. Ik miste het echter om fysiek dingen te maken. Daarbij kwam mijn voorliefde voor techniek goed van pas. Toen ik tijdens mijn studie aan web development begon, werd duidelijk waar mijn passie lag: bij programmeren met een zichtbaar en werkend resultaat. Met mijn academische achtergrond begrijp ik snel de theorie en principes van het programmeren. Ik ben courses gaan volgen over HTML, CSS, JavaScript, met focus op React om mijn skills te trainen en zo snel mogelijk zelfstandig applicaties te kunnen maken. Ik ben bij Humanoids gestart vanwege de expertise die op dat vlak aanwezig is.

Onderwijs

Bachelor of Science
Bestuurskunde

Post-Master

Front-end Crash Course
Humanoids

Gewerkt voor

Werkervaring

Dit heeft Thanh Nghi allemaal al gedaan.

2019 - Heden

Front-end Developer @ Humanoids

Als Front-end Developer bij Humanoids werk ik met de laatste technieken als React, Redux, GraphQL. Met de nadruk op component-based architectuur, de laatste ECMAScript features, met aandacht voor User Experience, animatie die de flow ondersteunt en pixel-perfect werk opleveren.

Lely

Ik werk aan de ontwikkeling van een applicatie voor een agrarische robot. Meer mag ik er nog niet over zeggen!

Technieken

React Native, Redux, redux-saga

Team Awesome

Team Awesome; een SaaS-product gericht op Team Management. Van planning tot urenregistratie en van automatische facturatie tot een Slackintegratie. Team Awesome is een dienst in ontwikkeling die naadloos aansluit op de meest moderne workflows. De front-end is ontwikkeld in React, Redux en redux-saga. Ik heb de ontwikkeling van verschillende functionaliteiten voor mijn rekening genomen.

Technieken

React, Redux, redux-saga

DevopsRebels

Voor DevopsRebels werk ik aan een Agile workflow applicatie om het development proces te managen. Functionaliteiten zijn het inschieten van tickets, taken verdelen, status bijhouden, etc. Ik maak dit volledig in Angular en maak gebruik van de Material Design library.

Technieken

Angular, RxJs

Team Awesome App

Ik heb de Team Awesome webapp met React Native omgebouw naar een app voor iOS en Android.

Technieken

React Native

Waar wij op trainen

Thanh Nghi heeft, net als al onze developers, ervaring met de modernste front-end technieken. Daar trainen we op.

Over Humanoids

Onze designers & developers werken op het snijvlak van design & tech. We ontwerpen en bouwen graag complexe digitale producten. We zijn open voor talent en verwelkomen 2x per jaar academici in onze trainingsprogramma's. We trainen hen samen.

Humanoids werkten o.a. voor

Heb je een complexe uitdaging liggen? Zo werken we.