Wouter van Breevoort

UX Designer

Dit is Wouter

Ik ben in 2014 afgestudeerd als grafisch ontwerper en ben sindsdien actief als ontwerper. Omdat ik meer functioneel en voor "human needs" wilde ontwerpen heb ik in 2016 een een verdiepende opleiding Experience Design gedaan aan Hyper Island. Voor Humanoids heb ik enkele jaren bureau-ervaring opgedaan als ontwerper en gewerkt voor klanten als Gemeente Amsterdam, Grolsch en Roche. Ik hou ervan om te werken in interdisciplinaire teams en kan door mijn brede profiel de gehele design-stack overzien. Verder ben ik cross-fit coach en gespecialiseerd in uithoudingsvermogen en het trainen met eigen lichaamsgewicht.

Onderwijs

Bachelor of Fine Arts
Graphic Design
Hyper Island
Experience Design

Post-Master

UX Crash Course
Humanoids

Gewerkt voor

Relive

Met Relive track en deel je al je outdoor activiteiten (fietsen, hardlopen, snowboarden, hiken, etc.). Geen eindeloze lijsten met prestatie statistieken. Relive maakt van jouw activiteit een persoonlijke verhaal, inclusief een 3d geanimeerde video die je wilt delen. Vlieg over je route heen en zie je highlights terug op de plek waar jij ze hebt beleefd.

Bekijk dit project

Return to Sender

De handgemaakte producten van Return to Sender zijn originele producten die iets terug geven. Producten ontworpen door bekende designers, in samenwerking met en gemaakt door de vrouwen uit de desbetreffende derde wereld landen. Voor elk verkocht product via de online store gaat de opbrengst naar de vrouwen die ze hebben gemaakt.

Bekijk dit project

Werkervaring

Dit heeft Wouter allemaal al gedaan.

2019

UX Designer @ Humanoids

Ik werk bij Humanoids als UX Designer en advocaat van de gebruiker.

2017 - 2018

Visual Designer @ Truman Amsterdam

Visual Designer voor grote accounts als Gemeente Amsterdam, Roche, Zerospace & Next2digital. Ik heb gewerkt aan branding, campagnes en interactieve producten.

2016 - 2017

Visual Designer @ The Formery

Visual Design voor o.a. Grolsch, Skins, BMI, DKMS, DEKRA, Benu. Actief in multi-disciplinaire teams met strategen, copywriters en developers.

2014 - Heden

Freelance Designer @ wvanb.com

Freelance Designer & Illustrator. Ik heb in deze jaren aan heel veel uiteenlopende projecten gewerkt voor grote en kleine klanten.

Waar wij op trainen

Wouter heeft, net als al onze designers, ervaring met de modernste UX tools en technieken. Daar trainen we op.

Over Humanoids

Onze designers & developers werken op het snijvlak van design & tech. We ontwerpen en bouwen graag complexe digitale producten. We zijn open voor talent en verwelkomen 2x per jaar academici in onze trainingsprogramma's. We trainen hen samen.

Humanoids werkten o.a. voor

Heb je een complexe uitdaging liggen? Zo werken we.