Development Toolbox

Angular

Een krachtig framework voor native apps: Angular.

Front-end Framework Angular

Modern Front-end Development focust zich op het creëeren van componenten. Kleine bouwstenen die hergebruikt kunnen worden binnen of buiten een project, waardoor je modulair je applicatie kunt opbouwen. Angular is 1 van de drie grote frameworks, naast React en Vue.js.

Angular

Angular is een heel omvangrijk Front-end framework wat out-of-the-box komt met vrijwel iedere functionaliteit die je nodig hebt bij de ontwikkeling van een applicatie. Daarmee leent het zich uitzonderlijk goed voor grotere bedrijven of projecten waar meerdere teams aan werken. De wijze waarop Angular werkt is strakker vastgelegd en minder voor interpretatie vatbaar. Er zijn duidelijke conventies en best-practices vanuit de maker, Google.

We hebben veel ervaring met Angular. Robbin (onze oprichter) adopteerde al in 2010 AngularJS als 1 van de eerste developers in Nederland.

Werk

Dit maakten we zoal.

Humanoids: digital product makers.

Onze designers en developers werken op het snijvlak van design en tech. Daar ontwerpen en bouwen we graag aan complexe digitale producten. We zijn open voor talent en verwelkomen 2x per jaar academici in onze trainingsprogramma's. We trainen hen samen.