Development Toolbox

Test Automation

Automatisch, doorlopend testen aan de hand van automation scripts.

Test Automation

Applicaties die we bouwen moeten doorlopend getest worden, maar liever niet door een tester die iedere dag met de hand 25 keer hetzelfde scenario doorloopt. Dat kost veel resources en uiteindelijk verliest een menselijke tester een moment zijn scherpte. Daarom automatiseren wij tests. We definiëren scenario’s en programmeren deze net alsof een gebruiker de applicatie volledig doorloopt.

Cypress als tool of choice

Tijdens dit proces controleren we real-time of alles nog naar behoren werkt. We maken hiervoor het liefst gebruik van Cypress, wat we integreren in de Continuous Integration / Continuous Delivery flow. We hebben test-automation flows ingericht bij het bouwen van een applicatie voor het Ministerie van Binnenlandse Zaken, waar te allen tijde tientallen testscenario’s doorlopend naast elkaar draaiden.

Werk

Dit maakten we zoal.

Humanoids: digital product makers.

Onze designers en developers werken op het snijvlak van design en tech. Daar ontwerpen en bouwen we graag aan complexe digitale producten. We zijn open voor talent en verwelkomen 2x per jaar academici in onze trainingsprogramma's. We trainen hen samen.