UX Design

We ontwerpen digitale producten voor alles met een scherm. Van het onderzoeken en valideren van nieuwe ideëen tot full-on design productie in een Scrum team: wij ♥ jouw gebruiker.

Bart werkte aan een complexe financiële applicatie voor ING Labs.

Niels werkt aan complexe applicaties voor de Port of Rotterdam.

Floor werkt aan een applicatie voor een agrarische robot voor Lely.

Onze UX toolbox

Onze UX toolbox zit vol met manieren om nieuwe ideëen te valideren. We runnen Design Sprints, we prototypen en testen om er zo vroeg mogelijk achter te komen wat jullie goede richting is. Daarmee leggen we de basis van jullie nieuwe product.

Agile UX work(wo)men

Wij weten dat UX teamwork is en productie draaien betekent. Continu ontwikkelen we door aan digitale producten.We werken intensief samen met development. En we blijven de stakeholders overtuigen van onze design keuzes. Agile natuurlijk!

Training & Workshops

Dit is waar we shinen. We besteden een volle dag per week aan training. Met onze UX Crash Course stomen we talent klaar voor de markt. En we hebben eigen workshops, zoals Component-based Design, Prototyping Advanced & Creative Facilitation.

Werk

Dit maakten we zoal.

Humanoids: digital product makers.

Onze designers en developers werken op het snijvlak van design en tech. Daar ontwerpen en bouwen we graag aan complexe digitale producten. We zijn open voor talent en verwelkomen 2x per jaar academici in onze trainingsprogramma's. We trainen hen samen.

Humanoids werkten o.a. voor

Heb je een complexe uitdaging liggen? Zo werken we.