UX Design

We ontwerpen digitale producten voor alles met een scherm. Van het onderzoeken en valideren van nieuwe ideëen tot full-on design productie in een SCRUM team: wij ♥ jouw gebruiker.

Onze UX toolbox

Onze UX toolbox zit vol met manieren om nieuwe ideëen te valideren. We runnen Design Sprints, we prototypen en testen om er zo vroeg mogelijk achter te komen wat jouw goede richting is. Daarmee leggen we de basis van jouw nieuwe product.

Agile UX work(wo)men

Wij weten dat UX teamwork is en productie draaien betekent. Continu ontwikkelen we door aan digitale producten.We werken intensief samen met development. En we blijven de stakeholders overtuigen van onze design keuzes. Agile natuurlijk!

Training & Workshops

Dit is waar we shinen. We besteden een volle dag per week aan training. Met onze UX Crash Course stomen we talent klaar voor de markt. En we hebben eigen workshops, zoals Component-based Design, Prototyping Advanced & Creative Facilitation.

UX Team

Onze UX'ers. Samen maken we awesome 💩. En trainen we wekelijks nieuw talent.

Humanoids werkten onder andere voor

Samen met onze partners bouwen wij aan het Humanoids keurmerk voor digitaal talent. Lees meer over wat wij partners allemaal bieden.