Voor Partners

Wij trainen academisch UX & Development talent. Als partner kun je hen leren kennen en, na traineeship, overnemen.

We selecteren streng

We hebben ons selectieproces ingericht om het grootste talent eruit te filteren. Gemiddeld slechts zo'n 5% van de aanmeldingen.

Serieus klaargestoomd

We hebben eigen Crash Course trajecten ontwikkeld van 6 weken. Daarna is ons talent klaar voor UX of Development teamwork.

Werk met ons talent

Je hebt de kans om samen te werken met één of meerdere van onze toptalenten tijdens hun traineeship van 12 maanden.

Alle training inclusief

We begeleiden ons talent 1 volledige dag per week. Alle training effort, senior input, workshops en competentietraining zijn inclusief.

Kennispartner

Als ons talent voor jou werkt zijn we partners. We delen onze expertise en resources bij open workshops en trainingsprojecten.

Duurzaam dienstverband

Na 12 maanden zijn onze talenten beschikbaar voor een dienstverband. Je hebt ze leren kennen, dus je weet wie je in huis haalt.

Ieder half jaar starten er nieuwe trainees en leveren wij ervaren designers & developers af. Dat is onze stroom van talent.

Op de hoogte blijven? Ontvang onze Talent Flash

Ontvang de Humanoids Talent Flash

Hoor als 1ste van nieuwe/beschikbare trainees. Max. 2x per half jaar.

Vaak gestelde vragen

Goede vraag! Omdat we hebben gemerkt dat:1. Zij over een hoeveelheid analytisch-, probleemoplossend- en logisch denkvermogen beschikken, die je als digital zeer talentvol maakt. 2. Omdat zij ontzettend snel leren. 3. Omdat zij over het algemeen wat ouder zijn en daarmee minder junior. 4. Omdat er, vanuit de universiteit, nog steeds te weinig aansluiting is met de beroepspraktijk voor mensen die de digitale industrie in willen als specialist.

Basically: Omdat er groot talent van de universiteiten komt en wij in hen geloven. Onze partners beamen het hoge niveau van ons talent.

Ieder jaar start er in februari en september een nieuwe lichting trainees met hun Crash Course van 6 weken. Dat betekent dat er ieder jaar zowel design als development trainees beschikbaar zijn begin april en begin november. Beschikbaarheid tussendoor komt voor, dus je kunt altijd informeren.

Wij zijn flexibel. Van enkele weken bij capaciteitstekorten tot een lange, duurzame samenwerking. Ons model komt het best tot zijn recht bij een samenwerking van minimaal een half jaar waarin je iemand van ons echt leert kennen.

Omdat we investeren in onze trainees willen we liever niet dat een traineeship onderbroken wordt. We kunnen ons echter voorstellen dat er zo’n klik is dat zowel opdrachtgever als trainee dit willen. In dat geval kunnen we hier natuurlijk over praten.

Natuurlijk! Ons collectief bestaat uit specialisten. Samen trainen we onze trainees. Informeer even bij ons naar de beschikbaarheid.

Ok! Neem even contact met ons op via info@humanoids.nl

Humanoids: the training collective.

Onze designers & developers werken op het snijvlak van design en tech. We zijn open voor talent en nemen twee keer per jaar nieuwe mensen op in onze trainingprogramma's. We trainen hen samen.

Humanoids werkten onder andere voor