Neem contact op

Cover image

Heineken

Swifty: hét internationale app platform voor pubs en bars.

Humanoids voor Heineken

Heineken Swifty App

Voor Heineken werkten we aan Swifty; het internationale app platform wat gebruikt wordt in pubs en bars. Voor het doen van bestellingen, betalen en sparen voor rewards.

Swifty: dé app voor pubs en bars.

Swifty is dé internationale bestel app van Heineken die gebruikt wordt in pubs, bars en restaurants. Deze all-in-one app komt klanten tegemoet door ze snel en gemakkelijk eten en drinken te laten te bestellen. Ook kan eenvoudig de bestelling worden afgerekend via de app, uiterst handig natuurlijk in (corona)tijd. Onze UX Designers zorgen ervoor dat de gebruiksvriendelijkheid van het platform naar een hoger niveau wordt getild door volwaardig mee te draaien in het internationale agile team van Swifty!

Een bar detail pagina, de wallet en profiel 🍻

Het Swifty app platform

Momenteel wordt Swifty gebruikt in de UK, Ierland en Frankrijk. Ook in Portugal, Spanje, Kroatië zal het product snel live gaan. Door de grote vraag voor Swifty sinds de corona uitbraak heeft het team snel moeten schakelen om nieuwe markten te kunnen bedienen. Het UX proces moest hierop worden aangepast: een taak voor Humanoids.

Inloggen en bars vinden 👀

Het product bestaat uit twee omgevingen, een app voor de klant en een platform voor de bareigenaar. De klant kan in de app bestellingen plaatsen, afrekenen en sparen voor speciale loyalty rewards. Hiernaast heeft de bareigenaar heeft de mogelijkheid om promoties and loyalty programma’s te introduceren via de Swifty app en kan hiermee zijn klantbehoud verbeteren. Ook helpt Swifty hem beter inzicht te krijgen in het koopgedrag van zijn klanten.

Bar detail en bestellen 🍺
Betalen en punten sparen 💯

Operator Dashboard

De gebruikerservaring van het Operator Dashboard, de omgeving van de bareigenaar, is onderhevig aan verbetering. Deze is namelijk niet intuïtief en er missen een aantal essentiële features. Door het Operator Dashboard met echte eindgebruikers in de UK en Ierland te testen heeft ons UX team waardevolle inzichten verkregen over hoe deze verbeterd kan worden.

Voor de pub eigenaar: een campagne aanmaken 🔥
Items toevoegen aan een actie ✌️

Design System

Naast het incrementeel verbeteren van de huidige producten werkt ons UX team ook aan een design system voor Swifty. Een naslagwerk dat bestaat uit een component library en regels over styling en layout van het product. Dit is van essentieel belang om niet alleen een consistent product te krijgen, en daarmee de usability te verbeteren, maar ook om de samenwerking tussen design en development naar een hoger niveau te brengen. Hierdoor kan er veel efficiënter worden ontworpen en gebouwd.

Swifty Design System ✍️
Meer weten?

Femke Akkersdijk

Business Development Manager

Humanoids


Telefoonnummer

+31 6 420 429 75

E-mailadres

femke.akkersdijk@humanoids.nl

LinkedIn

https://linkedin.com/in/akkersdijk

Contactverzoek


Femke neemt ASAP contact met je op.