Jahoor! Humanoids heeft een nieuwe website 🎉

Traineeships

Dé IT traineeships van Nederland! We trainen onze eigen mensen big-time. Dit is de kern van Humanoids.

Foto van Humanoids tijdens lunch
line doodle
dots triangle

Onze traineeships

Waarom traineeships?

Wij vinden dat tech veel nieuw talent nodig heeft! Daarom investeren we graag én veel in de nieuwe generatie tech specialisten. Humanoids bouwt daarmee aan een team van de hoogste kwaliteit. Dus: ben je hoogopgeleid? En heb je een ontzettende drive om tech in te stappen? Dan bieden wij je de kans om àlles te leren van onze bevlogen UX Designers, Front-end & Full-stack Developers. Enthousiasme voor je expertise is het hart van Humanoids.

Groepsfoto van Humanoids op surf camp.

Je start: Crash Course

Al onze trainees starten met een crash course op UX, Front-end of Back-end gebied. In 6 weken delen we al onze kennis in workshops, colleges en trainingsprojecten. Ook leer je de Humanoids kennen en het werk dat zij doen. Je wordt volledig en full-time ondergedompeld in jouw nieuwe vakgebied.

Developer van Humanoids die programmeert

Iedere week: Trainingsdag

Na je crash course start je traineeship. Je werkt 4 dagen voor klanten van Humanoids en iedere vrijdag heb je trainingsdag. We hebben voor die dag een rijk programma van 1 jaar gevuld met professionele en persoonlijke ontwikkeling. We zorgen dat jij je verdiept als professional en raken alles aan binnen jouw expertise.

Developers van Humanoids in overleg

Na het traineeship

Na je traineeship ben je breed ontwikkeld en kun je jouw vakgebied overzien. Je bent een gewilde professional binnen een sector die schreeuwt om mensen; klinkt goed right? Zo profiteer jij je carrière lang van je start bij ons! Na je traineeship draag je weer bij aan het opleiden van nieuwe mensen. Zo vormt dit de gezamenlijke missie van alle Humanoids.

Developer aan het werk achter de computer met code op het scherm

Cultuur

Bij Humanoids geven we veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ook als je nog niet zo ervaren bent, want daar groei je van! De cultuur is open en divers. Zo zijn er ook veel vrouwen bij development! Daarnaast bestaat Humanoids gewoon uit een ontzettend leuke en bevlogen groep mensen met veel feestjes en gezelligheid.

Groepsfoto van een team uitje

“Ik heb bij Humanoids mijn carrière een flinke kickstart kunnen geven en inmiddels al projecten te mogen doen bij o.a. Nationale-Nederlanden en Uber. Daarnaast is er veel ruimte binnen Humanoids om skills te verkennen en ontwikkelen, zo heb ik al een aantal design sprints gefaciliteerd, projecten begeleid en workshops gegeven. Het is een fijne plek om je te ontwikkelen door de expertise, open cultuur en natuurlijk de gezellige borrels!”

Geanne Woertink

Geanne WoertinkLead UX Designer

Foto van Humanoids tijdens een etentje
Foto van Humanoids verkleed voor een Halloween feestje
Foto van Humanoids tijdens een surf workshop

We werken o.a. voor

uber logo
nationale nederlanden logo
port of Rotterdam logo
ABN AMRO logo
Heineken logo
Lely logo
Consumentenbond logo
Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties logo

Waar kan Humanoids jou bij helpen?

Benieuwd wat we voor je kunnen doen?Geïnteresseerd?