Jahoor! Humanoids heeft een nieuwe website 🎉

Digitaal product maken

Idee voor een nieuwe (web)app, platform of shop? Wil je een bestaand product verbeteren? Van onderzoek, tot ontwerp, tot ontwikkeling; wij helpen je.

line doodle
dots triangle
Twee mensen die bezig zijn met een scherm

Hoe we te werk gaan

We doorlopen graag een solide proces. Waarbij we het kennen van jouw gebruiker heel erg belangrijk vinden. Afhankelijk van waar jij bent met je digitale product, bepalen we samen hoe we je het beste kunnen helpen.

Designer die bezig is op een scherm

Ken je gebruiker

Wie is je gebruiker? Wat zijn de behoeften? Wij helpen jou met dat ontdekken en betrekken jouw (potentiële) doelgroep intensief. Weet je wat zij willen? Dan kunnen we daar impact maken.

Man voor scherm

Het beste idee

Wat is een goed idee? Wat sluit aan bij jouw doelgroep? We verkennen en valideren ideeën zo vroeg mogelijk, tot ze écht aansluiten bij jouw markt. We helpen je om de neuzen van alle stakeholders dezelfde kant op te krijgen. En van niets naar een breed gedragen oplossing te gaan.

Tafel met hoop papieren en tablet.

Digital Product Design

Met een team van specialisten ontwerpen we jouw digitale product. We werken intensief samen, agile natuurlijk. Met systemen van herbruikbare componenten werken we flexibel en schaalbaar.

Tafel met hoop papieren en tablet.

Development

De ontwikkeling van jouw digitale product is een team effort. Onze UX designers en developers zijn uitstekend op elkaar ingespeeld. We werken (uiteraard) Agile. En houden van frameworks.

Tafel met hoop papieren en tablet.
line doodle

Cases

Toch niet wat je zoekt?

Bekijk onze andere diensten

Waar kan Humanoids jou bij helpen?

Benieuwd wat we voor je kunnen doen?Geïnteresseerd?