Lees het interview met Kamiela: UX Traineeship Lead ✌️

Full-stack Development Traineeship

Kickstart nu je full stack developer carrière!

line doodle
dots triangle
programmeurs in overleg

Zo werkt ons traineeship

Ons full-stack traineeship werkt enigszins anders dan front-end en UX. In de praktijk volg je binnen ons full-stack traineeship allereerst ons front-end programma en breiden we dit uit met een aanvullend traject op back-end. Totaal duurt dit ±1 jaar.

Traineeship timeline met 6 weken crash course en 12 maanden traineeship

Waarom full-stack?

We zien dat er een grote vraag is naar getalenteerde developers, maar dat jonge, veelbelovende talenten zelden de kans krijgen om te laten zien wat ze kunnen. Bij Humanoids geloven we dat je met de juiste training en een goede dosis motivatie snel van grote waarde kunt zijn als developer. Zeker naar full-stack developers is een grote vraag. Daarom kiezen we ervoor om deze mogelijkheid aan te bieden aan onze front-end developers.

"Om Humanoids developers nog veelzijdiger te maken hebben wij een back-end programma ontwikkeld waarin onze developers zich kunt ontplooiien tot full-stack developer. Dit programma is gericht op Java en aanvullende technieken die momenteel het meest toekomstbestendig zijn op back-end gebied."

Robbin Habermehl

Robbin HabermehlFounder & Developer

Wat ga je doen tijdens het traineeship?

Iedereen die bij ons het Full-stack Traineeship gaat volgen begint met onze Front-end Crash Course. In 6 weken tijd zullen we jou klaarstomen om te gaan knallen op je eerste klus. Wij geloven namelijk in leren door te doen. Ons Crash Course programma hebben we zelf vormgegeven en wordt volledig verzorgd door onze specialisten. We zorgen ervoor dat je goed bekend raakt met de meest actuele tools en technieken, zodat je kennis up-to-date is. Ook focussen we op het schrijven van goed gestructureerde en efficiënte code volgens onze codestandaarden. Verder haal je belangrijke certificaten en leer je bijvoorbeeld alles over Agile werken. Na de Crash Course begint officieel het traineeship en ga je bij een van onze opdrachtgevers aan de slag. Maar geen zorgen, je staat er niet alleen voor. Je wordt omringd door onze ervaren developers bij wie je altijd terecht kunt. De vrijdagen zijn onze opleidingsdagen en zijn dus gereserveerd voor jouw ontwikkeling. Gedurende deze dagen volg je ook je back-end programma. Tijdens deze opleidingsdagen zullen er verschillende activiteiten aan bod komen, waaronder:

Trainingsproject

Trainingsprojecten

met echte opdrachtgevers aan de hand van verschillende thema’s

Inspiratiesessie

Masterclasses

wij delen al onze vakinhoudelijke expertise.

Competentiesessie

Soft skill training

You'll develop yourself personally and professionally.

Benieuwd waar onze Humanoids zoal werken? Bekijk onze cases.

Plant met op de achtergrond mensen in gesprek.
Iemand achter een computer met daaromheen een groep mensen dat meekijkt op hetzelfde beeldscherm.
Mensen in een glazen kamer in gesprek.

Je maakt kennis met

React logo
Typescript logo
Next.js logo
Scrum logo
Java logo
GraphQL logo
Docker logo
Kubernetes logo

Wat je van ons krijgt

Portemonnee waar papiergeld uit steekt.

Salaris

Een starterssalaris en dienstverband

Macbook

Laptop & Software

Apple MacBook Pro en alle tooling

NS Businesscard

NS Businesscard

Wij betalen jouw reiskosten

E-Reader

E-Reader

Voor de vakinhoudelijke classics

Na het traineeship

Na het traineeship werken we graag samen verder. Je development is natuurlijk pas net begonnen. Binnen Humanoids ligt de nadruk op leren. We kijken graag samen naar de kwaliteiten die je verder wilt ontwikkelen. Ook is het mogelijk om verschillende opdrachtgevers van binnen te zien om zo verder te groeien als development professional. Daarnaast kun je een bijdrage leveren aan het opleiden van de nieuwe mensen!

Wie zijn wij

We zijn een team van jonge, gedreven professionals die naast een passie voor hun vak ook graag samen leuke dingen doen. We organiseren regelmatig borrels, gaan samen naar festivals, doen activiteiten na werk en enkele van ons zijn zelfs samen op vakantie gegaan. Een fijne, laagdrempelige sfeer is voor ons erg belangrijk en we hopen dat jij hier aan kan bijdragen!

Pen

Full-stack Development Traineeship

Word een Full-stack Development expert in 6 weken + 12 maanden.

Start

Aanmelden: tot óf tot

Start: óf

Voorwaarden

  • Je hebt een serieuze developer ambitie 🚀.
  • Je bent hoogopgeleid, dus HBO of WO. ‍🎓
  • Je beschikt over een serieuze dosis analytisch- en probleemoplossend vermogen 🧠.
  • Je bent relevant opgeleid 🎯, of kunt ons overtuigen dat je opleiding voldoende relevant is voor het developer vakgebied.
  • Je hebt enige development-ervaring 🧑🏻‍💻 en kunt wat werk laten zien.
  • Je woont 🏠 in de Randstad.
  • Je spreekt vloeiend Nederlands. 🇳🇱
  • Je start met Front-end, om daarna Full-stack te worden.

FAQ

Wat verstaan jullie precies onder Full-Stack Development?


Als full-stack developer kun je programmeren langs het volledige spectrum, dus zowel front-end als back-end. Dit betekent dat je breed georienteerd bent en een gewilde professional bent in tech. En dat is natuurlijk precies wat we willen. Zo leg je bij ons een uitstekende basis voor de rest van je carrière.

Voor wie is de Full-stack Development Crash Course bedoeld?


We hebben de Crash Course ontwikkeld voor onze development trainees. Zo zorgen we ervoor dat zij direct in een team kunnen meedraaien en dat ze allemaal met een zelfde pakket aan vaardigheden beginnen. Ook verkorten we hiermee een inwerkperiode zoveel mogelijk. De Crash Course is dus gericht op hoger opgeleiden, die we zo praktische handvaten geven en voorbereiden op het vak als developer. We hebben ons best gedaan om een crash-course te ontwikkelen die uitstekend weerspiegelt wat nu in de industrie actueel en modern is. En die wordt gegeven voor en door developers.

Wat zijn de kosten?


Geen kosten voor Trainees Voor de duidelijkheid! De Crash Course is ontwikkeld voor onze trainees. Als je het traineeship volgt kost de Crash Course je niets, maar vergoeden wij je opleiding en reiskosten.

Ik wil nog meer weten!


Ok! Neem even contact met ons op via info@humanoids.nl

Waar kan Humanoids jou bij helpen?

Benieuwd wat we voor je kunnen doen?Geïnteresseerd?