Lees het interview met Kamiela: UX Traineeship Lead ✌️

React Native

Een krachtig framework voor native apps: React Native.

line doodle
dots triangle

Mobile development in React

React Native is een open-source framework voor het bouwen van mobiele applicaties voor zowel iOS als Android. Het werd oorspronkelijk ontwikkeld door Facebook en wordt nu ondersteund door een brede gemeenschap van ontwikkelaars. Met React Native kunnen ontwikkelaars native mobiele applicaties bouwen met behulp van de taal en het platform dat ze al kennen: JavaScript en React. Een belangrijk voordeel van React Native is de mogelijkheid om code te delen tussen iOS- en Android-applicaties. Hierdoor is het mogelijk om efficiënter te werken en sneller nieuwe functies toe te voegen. Daarnaast maakt React Native het ook mogelijk om de ontwikkelingskosten te verlagen en de time-to-market te versnellen.

Iemand zit achter een scherm een code review uit te voeren.

React & React Native

Net als React maakt React Native gebruik van componenten om een UI te bouwen. De componenten zijn platformonafhankelijk, wat betekent dat dezelfde code kan worden gebruikt voor zowel iOS- als Android-applicaties. Bovendien wordt React Native geleverd met een aantal vooraf gebouwde UI-componenten die ontwikkelaars kunnen gebruiken om tijd te besparen. Bij Humanoids zijn we ervaren in het bouwen van complexe mobiele applicaties met behulp van React Native. Onze ontwikkelaars hebben uitgebreide kennis van deze framework en blijven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Wij geloven dat React Native een krachtig hulpmiddel is om hoogwaardige mobiele applicaties te bouwen die voldoen aan de eisen van moderne gebruikers.

stripes doodle
fireworks doodle
Wesley Raven

Samen een app maken?

Wesley Raven
Business Development Manager

Start je aanvraag

Wilt u een project met ons starten of een expert inhuren? Vul uw aanvraag in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Waar kan Humanoids jou bij helpen?

Benieuwd wat we voor je kunnen doen?Geïnteresseerd?