Jahoor! Humanoids heeft een nieuwe website 🎉

TypeScript

Typed JavaScript voor meer inzicht en controle.

line doodle
dots triangle

JavaScript & Typescript

TypeScript is een programmeertaal die door Microsoft is ontwikkeld en die de laatste jaren steeds populairder is geworden bij webontwikkelaars. Het is een uitbreiding van JavaScript die typen ondersteunt, waardoor het gemakkelijker wordt om fouten op te sporen en de code te onderhouden. We gebruiken dit niet alleen binnen React, React Native en Angular, maar we schrijven hier hele back-ends in, gebruiken het voor test automation en vele andere toepassingen.

Iemand achter een laptop aan het programmeren in een code editor.

Voordelen van TypeScript

Een van de belangrijkste voordelen van TypeScript is de mogelijkheid om interfaces te definiëren, wat helpt bij het opstellen van de structuur van complexe applicaties. Dit maakt het ook gemakkelijker om de code te begrijpen en te onderhouden, vooral als er meerdere ontwikkelaars aan een project werken. TypeScript heeft ook de mogelijkheid om code te compileren naar verschillende versies van JavaScript, waardoor het mogelijk is om de nieuwste functies van JavaScript te gebruiken terwijl oudere browsers toch worden ondersteund. Een ander voordeel van TypeScript is de gemeenschap en de ondersteuning die beschikbaar is. Er zijn tal van TypeScript-specifieke library's en frameworks beschikbaar die ontwikkelaars kunnen gebruiken om hun werk te versnellen en te vereenvoudigen.

Bij Humanoids gebruiken we TypeScript vaak bij het ontwikkelen van webapplicaties en mobiele applicaties. Onze ontwikkelaars zijn bekend met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van TypeScript en hebben uitgebreide ervaring met het gebruik van de taal in verschillende projecten.

Waar kan Humanoids jou bij helpen?

Benieuwd wat we voor je kunnen doen?Geïnteresseerd?