Jahoor! Humanoids heeft een nieuwe website 🎉

Het ontwerpen van de béste gebruikerservaring

We ontwerpen digitale producten voor alles met een scherm. Van het onderzoeken en valideren van nieuwe ideëen tot full-on design productie in een Scrum team: wij ♥ jouw gebruiker.

UX'ers achter een scherm

UX bij Humanoids

UX Design is inmiddels een relatief bekende term. Veel mensen weten, of denken te weten, wat een UX Designer doet op dagelijkse basis; werken aan digitale producten voor alle apparaten met een scherm, voor de beste klantervaring. De expertise is echter breed. En omdat Humanoids alle eigen UX Designers zelf opleidt hebben wij een specifieke visie op het vakgebied. Volgens ons is een goede UX Designer een complete UX Designer, die van A tot Z werkt aan de beste gebruikerservaring. Dit betekent dat een UX Designer taken heeft die lopen van UX onderzoek, tot uitwerking, tot stakeholder management, tot design systems, tot schakelen met developers en alles er tussenin. Wij leiden àl onze UX Designers op om deze taken zelf te kunnen doen.

Snelle ontwikkelingen

Er wordt veel gevraagd van UX Designers in de huidige markt. Expertise, uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om onbekende zaken binnen no-time eigen te maken. Het vakgebied is snel in ontwikkeling, dus het is belangrijk om bij te blijven. Door de opleidingsprogramma's steeds weer bij te werken blijven onze mensen àltijd bij. Het opleiden van de béste UX Designers is een gezamenlijke missie van alle Humanoids.

Waar kan Humanoids jou bij helpen?

Benieuwd wat we voor je kunnen doen?Geïnteresseerd?