Jahoor! Humanoids heeft een nieuwe website 🎉

Front-End Development Traineeship

Kickstart je development carrière!

line doodle
dots triangle
programmeur met code

Zo werkt ons traineeship

Een traineeship bij Humanoids betekent alles leren van onze specialisten! We geloven in het potentieel van jonge talenten en investeren graag in hun groei en ontwikkeling. Celebrate great talent! Geef je front-end development carrière een vliegende start met ons unieke programma. Het duurt 6 weken + 12 maanden.

Traineeship timeline met 6 weken crash course en 12 maanden traineeship

Waarom het traineeship?

We zien dat er een grote vraag is naar ervaren developers, maar dat jonge, veelbelovende talenten niet genoeg kansen krijgen om te laten zien wat ze kunnen. Bij Humanoids geloven we dat je met de juiste training en een goede dosis motivatie snel van grote waarde kunt zijn als developer.

"Bij Humanoids heb ik de sprong gewaagd naar development. Ik wist wel dat ik wat aanleg had, maar had niet verwacht dat ik zoveel kon leren. Zo heb ik voor onder andere Lely en VNG gewerkt. Deze ervaringen hebben me in staat gesteld om te ontdekken waar mijn kracht en voorkeur ligt. Bovendien heerst er bij Humanoids een laagdrempelige cultuur, is iedereen er om te leren en beter te worden en zijn er regelmatig ontzettend leuke borrels."

Ruben Werdmüller

Ruben WerdmüllerDevelopment Team Lead

Ruben

Wat ga je doen tijdens het traineeship?

Iedereen die bij ons het traineeship gaat volgen begint met onze Crash Course. In 6 weken tijd zullen we jou klaarstomen om te gaan knallen op je eerste klus. Wij geloven namelijk in leren door te doen. Ons Crash Course programma hebben we zelf vormgegeven en wordt volledig verzorgd door onze specialisten. We zorgen ervoor dat je goed bekend raakt met de meest actuele tools en technieken, zodat je kennis up-to-date is. Ook focussen we op het schrijven van goed gestructureerde en efficiënte code volgens onze codestandaarden. Dit alles doen we terwijl je werkt aan je eigen webapplicatie. Verder haal je belangrijke certificaten en leer je bijvoorbeeld alles over Agile werken. Na de Crash Course begint officieel het traineeship en ga je bij een van onze opdrachtgevers aan de slag. Maar geen zorgen, je staat er niet alleen voor. Je wordt omringd door onze ervaren developers bij wie je altijd terecht kunt. De vrijdagen zijn onze opleidingsdagen en zijn dus gereserveerd voor jouw ontwikkeling. Tijdens deze opleidingsdagen zullen er verschillende activiteiten aan bod komen, waaronder:

Trainingsproject

Trainingsprojecten

Met echte opdrachtgevers aan de hand van verschillende thema’s.

Inspiratiesessie

Masterclasses

Waarin we al onze vakinhoudelijke expertise met jou delen.

Competentiesessie

Competentiesessies

Waarin je jezelf en je mede-trainees beter leert kennen

Naast deze inhoudelijke zaken vinden we het ook heel belangrijk dat je het naar je zin hebt bij ons! We vinden het fijn om elkaar goed te leren kennen en samen successen te vieren. Dit doen we met gezellige borrels of leuke team building sessies.

Plant met op de achtergrond mensen in gesprek.
Iemand achter een computer met daaromheen een groep mensen dat meekijkt op hetzelfde beeldscherm.
Mensen in een glazen kamer in gesprek.

Je maakt kennis met

React logo
Next.js logo
TypeScript logo
Scrum logo

Wat je van ons krijgt

Portemonnee waar papiergeld uit steekt.

Salaris

Een starterssalaris en dienstverband

Macbook

Laptop & Software

Apple Macbook Pro en alle tooling

NS Businesscard

NS Businesscard

Wij betalen jouw reiskosten

E-Reader

E-Reader

Voor de vakinhoudelijke classics

Na het traineeship

Na het traineeship werken we graag samen verder. Je development carrière is natuurlijk pas net begonnen. We kijken graag samen naar je kwaliteiten en hoe je jezelf verder kunt gaan ontwikkelen. Ons doel is om een omgeving te creëren waarin je voortdurend kunt groeien en je potentieel kunt realiseren. Dit kan door verschillende opdrachtgevers te ervaren, maar ook kun je bijvoorbeeld een bijdrage leveren aan het opleiden van nieuwe trainees.

Wie zijn wij

We zijn een team van jonge, gedreven professionals die naast een passie voor hun vak ook graag samen leuke dingen doen. We organiseren regelmatig borrels, gaan samen naar festivals, doen activiteiten na werk en enkele van ons zijn zelfs samen op vakantie gegaan. Een fijne, laagdrempelige sfeer is voor ons erg belangrijk en we hopen dat jij hier aan kan bijdragen!

Pen

Front-end Development Traineeship

Wordt een Front-end Development expert in 6 weken + 12 maanden.

Start

Aanmelden: tot óf tot

Start: óf

Voorwaarden

  • Je hebt een serieuze developer ambitie 🚀.
  • Je bent hoogopgeleid, dus HBO of WO ‍🎓.*
  • Je beschikt over een serieuze dosis analytisch- en probleemoplossend vermogen 🧠.
  • Je bent relevant opgeleid 🎯, of kunt ons overtuigen dat je opleiding voldoende relevant is voor het developer vakgebied.
  • Je hebt enige development-ervaring 🧑🏻‍💻 en kunt wat werk laten zien.
  • Je woont 🏠 in de Randstad.
  • Je spreekt vloeiend Nederlands. 🇳🇱

FAQ

Wat verstaan jullie precies onder Front-end Development?


De nadruk binnen het Front-End Traineeship ligt op front-end development met gebruik van de modernste technieken. Modern front-end development is eigenlijk gewoon die-hard programmeren. Omdat wij veelzijdige front-end developers kweken, raken we alle disciplines binnen development aan. Dat betekent dat je ook belangrijke dingen meekrijgt van back-end development en mobile / app development. Je kunt zo als developer het gehele spectrum overzien en je werk beter doen.

Voor wie is de Front-end Development Crash Course bedoeld?


We hebben de Crash Course ontwikkeld voor onze development trainees. Zo zorgen we ervoor dat zij direct in een team kunnen meedraaien en dat ze allemaal met een zelfde pakket aan vaardigheden beginnen. Ook verkorten we hiermee een inwerkperiode zoveel mogelijk. De Crash Course is dus gericht op academisch afgestudeerden, die we zo praktische handvaten geven en voorbereiden op het vak als developer. We hebben ons best gedaan om een crash-course te ontwikkelen die uitstekend weerspiegelt wat nu in de industrie actueel en modern is. En die wordt gegeven voor en door developers.

Wat zijn de kosten?


Geen kosten voor Trainees Voor de duidelijkheid! De Crash Course is ontwikkeld voor onze trainees. Als je het traineeship volgt kost de Crash Course je niets, maar vergoeden wij je opleiding en reiskosten.

Ik wil nog meer weten!


Ok! Neem even contact met ons op via info@humanoids.nl

Waar kan Humanoids jou bij helpen?

Benieuwd wat we voor je kunnen doen?Geïnteresseerd?