Jahoor! Humanoids heeft een nieuwe website 🎉
robot hand reikt naar een menselijke hand

Brainial

AI-powered aanbestedingen

AI Tender Writer

Wij ontwikkelden een Tender Writer omgeving binnen het Brainial platform die complexe handelingen intuïtief vertaalt voor de gebruiker. Zodat zij zo snel mogelijk een aanbesteding kunnen schrijven met hulp van Artificial Intelligence.

Het project

Brainial is een AI startup. Zij maken een platform voor het schrijven van aanbestedingsteksten op basis van AI. Wij hebben de tender writer grondig herontworpen. Voor dit zeer complexe project hebben we co-creatietechnieken gebruikt om alle stakeholders er vanaf het begin bij te betrekken. We interviewden zowel stakeholders als gebruikers en voerden al in een heel vroeg stadium gebruikerstests uit om een gevoel te krijgen voor de journey die de meeste waarde zou bieden.

Scherm van de prompt writer in het tender platform
Teksten genereren met de prompt schrijver ✍️

De prompt writer

De prompt writer is het hart van de tender schrijver. Gebruikers kunnen handmatig tags toevoegen. Relaties tussen tags kunnen worden aangepast. Prompt Assist helpt gebruikers om een succesvolle prompt te schrijven.

loader screen in een interface

scherm van een AI interface
De prompt writer met output 🤖

Controle over de prompt output


We gebruiken slimme bewerktools om je tekst te optimaliseren. Bewerken kan via de toolbar of rechtermuisknop. Naast de smart edit-opties kan de gebruiker ook zelf een prompt invoeren. Veelgebruikte edit-tools kunnen ‘gepinned’ worden voor gebruiksgemak.

Een interface van een tekst editor met AI
Slimme bewerk-tools op de prompt output ✍️

Aanvullen en exporteren

Voeg nieuwe stukken tekst toe aan al bestaande output, zonder terug te hoeven naar de prompt editor. Daarmee kun je naadloos een nieuw stuk tekst toevoegen aan een bestaande output op basis van contextuele onderwerpen.

Interface waarin een AI export modal te zien is
Aanvullen en exporteren 🤖

Context

Natuurlijk is het platform veel groter en heeft het veel meer functionaliteit dan de paar schermen die we hier laten zien. We kunnen je altijd meer laten zien!

Waar kan Humanoids jou bij helpen?

Benieuwd wat we voor je kunnen doen?Geïnteresseerd?