Over Humanoids

Onze designers en developers werken op het snijvlak van design en tech. Daar ontwerpen en bouwen we aan complexe digitale producten.

Complexiteit in kritieke omgevingen

Wordt het ingewikkeld? Dan worden wij enthousiast. Complexe zaken maken we simpel. In kritieke sectoren als scheepvaart, agri, veehouderij, zorg, fin-tech.

Volledige digitale productontwikkeling

We helpen je verder dan live. Van het eerste onderzoek tot MVP. Van het bewaken van de implementatie tot continuous development.

Agile enterprise professionals

Agile & Scrum? Onze tweede natuur. In enterprise omgevingen knallen we in multi-disciplinaire teams voor hardcore digitale productontwikkeling.

UX Design experts

We sprinten en testen nieuwe ideeën. We ontwerpen producten voor alles met een scherm. We zijn loaded met design methodiek.

Cutting-edge development

We bouwen interfaces die werken, met de nieuwste tech. We houden van frameworks. We schrijven schaalbare en herbruikbare code.

Duurzame tech-arbeidsmarkt

Wij vergroten actief het aantal mensen in tech door 2x per jaar academici op te nemen in onze trainingsprogramma's.

Ons werk

Wat we zoal hebben gemaakt.

Humanoids: digital product makers.

Onze designers en developers werken op het snijvlak van design en tech. Daar ontwerpen en bouwen we graag aan complexe digitale producten. We zijn open voor talent en verwelkomen 2x per jaar academici in onze trainingsprogramma's. We trainen hen samen.

Humanoids werkten onder andere voor

Van Design Sprint naar MVP. Bekijk ons werk.