Back-end Development Traineeship

Ons traineeship voor moderne Back-end Development techniek. Het duurt 6 weken + 12 maanden.

Start: Januari
Aanmelding open: Nu open!

Crash Course

Wij hebben een Back-end Development Crash Course ontwikkeld die perfect weerspiegelt wat nu in de industrie cutting-edge is. Gegeven door onze seniors. Daar start je mee.

Traineeship

Gedurende je traineeship werk je aan complexe applicaties. We kweken brede ervaring en je leert heel veel! Je werkt als volwaardig lid van een development team.

Training

We besteden wekelijks een volle dag aan ons unieke trainingsprogramma. We begeleiden en trainen vakinhoudelijk, maar experimenteren ook met nieuwe technologie.

Na je traineeship

Je sluit na 12 maanden je traineeship af als ervaren Back-end Developer. We blijven daarna overigens graag samenwerken!

Humanoids werkten onder andere voor

Tijdens het traineeship krijg je

Salaris. En meer.

Salaris
Een starters salaris en dienstverband bij ons.

Laptop & Software
Een Apple MacBook Pro en benodigde software.

NS Businesscard
Wij betalen jouw woon-werk en werk-werk verkeer.

Workshops & Excursies
Sessies met pro's en budget voor conferenties.

E-reader
Een E-reader. Om dingen te lezen over je vakgebied.

Helpen trainen
Jij draagt ook weer bij aan het opleiden van nieuwe trainees.

Aanmelden

Let wel even op de eisen.

Je hebt enorme development ambitie.
Je bent hoogopgeleid. En sociaal vaardig.
Je beschikt over een serieuze dosis logisch denkvermogen.
Je bent relevant opgeleid, of kunt ons overtuigen dat je opleiding voldoende relevant is voor het vak van Developer
Als je al werkervaring hebt als developer: max. 2 jaar.
Je woont in de randstad.
You speak Dutch at a professional level.
Aanmelding open! Meld je aan

Start in januari. Aanmelden kan vanaf nu!

Vaak gestelde vragen

Het Back-end Development Traineeship is een betaalde baan. Je werkt, dus krijgt daarvoor een starterssalaris en alles wat hierboven genoemd staat. Het volgen van een Traineeship bij ons kost je dus niets, maar levert je juist geld op.

Er is daarbij 1 notitie: Als je geselecteerd bent voor een traineeship bij ons ontvang je tijdens de 6 weken crash course nog geen salaris, maar we vergoeden wel je opleiding en al je reiskosten.

De nadruk binnen het Back-end Development Traineeship ligt op Back-end Development met gebruik van de modernste technieken. Java is nog steeds de meest gebruikte programmeertaal ter wereld. We combineren dat met cutting-edge technieken die je vooruit zullen laten doen lopen op andere back-end developers. Bekijk voor de beschrijving daarvan op de Back-end Development Crash Course pagina.

1: Omdat je brede ervaring opdoet. Het is erg waardevol om deze ervaring meteen aan het begin van je carrière te krijgen. Je werkt daarom voor verschillende klanten.

2: Omdat je een brede ervaring opbouwt, de industrie en mensen uit de industrie leert kennen. Je leert allerlei mensen kennen. In werksituaties, maar ook informeel bij excursies en inspiratiesessies. Met andere woorden: je vergroot je carrière perspectieven.

En 3: Voor het Humanoids trainingsprogramma. Je wordt wekelijks getraind en begeleid door ervaren developers. Zo laten we je groeien als professional.

We selecteren in 2 rondes. In 1 daarvan maak je ook een opdracht. We kijken natuurlijk naar je opleidingsniveau, opleidingsactiviteiten en CV, maar ook naar je drive en motivatie.

Wij nemen ieder half jaar 2 tot 4 nieuwe trainees aan. Niet meer, omdat wij het belangrijk vinden dat iedereen voldoende persoonlijke aandacht krijgt en de klas elkaar goed kent. Zo bewaken we de kwaliteit van het programma.

Ok! Neem even contact met ons op via info@humanoids.nl