Aanmelding open! Meld j Humanoids - UX + Development Experts.

Front-End Traineeship

Ons traineeship voor moderne front-end techniek. Het duurt 6 weken + 12 maanden.

Start: februari & september
Aanmelden vanaf: 1 november & 1 juni

Crash Course

Wij hebben een Front-End Development Crash Course ontwikkeld die perfect weerspiegelt wat nu in de industrie cutting-edge is. Gegeven door onze seniors. Daar start je mee.

Traineeship

Gedurende je traineeship werk je aan uitdagende opdrachten. Zo kweken we brede ervaring en leer je het meest. Je werkt als volwaardig lid van een development team.

Training

We besteden wekelijks een volle dag aan ons unieke trainingsprogramma. We begeleiden en trainen vakinhoudelijk, maar expertimeren ook met nieuwe technologie.

Na je traineeship

Je sluit na 12 maanden je traineeship af als ervaren Front-end Developer. We blijven daarna overigens graag samenwerken!

Humanoids werkten onder andere voor

Tijdens het traineeship krijg je

Salaris. En meer.

Salaris
Een starters salaris en dienstverband bij ons.

Laptop & Software
Een Apple MacBook Pro en benodigde software.

NS Businesscard
Wij betalen jouw woon-werk en werk-werk verkeer.

Workshops & Excursies
Sessies met pro's en budget voor conferenties.

E-reader
Een E-reader. Om dingen te lezen over je vakgebied.

Helpen trainen
Jij draagt ook weer bij aan het opleiden van nieuwe trainees.

Aanmelden

Let wel even op de eisen.

Je hebt enorme development ambitie.
Je bent hoogopgeleid. En sociaal vaardig.
Je beschikt over een serieuze dosis logisch denkvermogen.
Je bent relevant opgeleid, of kunt ons overtuigen dat je opleiding voldoende relevant is voor het vak van Developer
Als je al werkervaring hebt als developer: max. 2 jaar.
Je woont in de randstad.
You speak Dutch at a professional level.
Aanmelding dicht

Start in februari & september. Aanmelden vanaf 1 november & 1 juni

Vaak gestelde vragen

Het Traineeship is een betaalde baan. Je werkt, dus krijgt daarvoor een starterssalaris en alles wat hierboven genoemd staat. Het volgen van een Traineeship bij ons kost je dus niets, maar levert je juist geld op.

Er is daarbij 1 notitie: Als je geselecteerd bent voor een traineeship bij ons ontvang je tijdens de 6 weken crash course nog geen salaris, maar we vergoeden wel je opleiding en al je reiskosten.

De nadruk binnen het Front-End Traineeship ligt op front-end development met gebruik van de modernste technieken in de markt. Omdat wij veelzijdige front-end developers kweken, raken we alle disciplines binnen development aan. Dat betekent dat je ook belangrijke dingen meekrijgt van back-end development en mobile / app development. En natuurlijk van UX! Je gaat immers veel samenwerken met ontwerpers en als front-end developer bouw je uiteindelijk de user experience. Op die manier kun je als developer het gehele spectrum overzien en je werk beter doen.

1: Omdat je brede ervaring opdoet. Het is erg waardevol om deze ervaring meteen aan het begin van je carrière te krijgen. Je werkt daarom voor verschillende klanten.

2: Omdat je een breed portfolio opbouwt, de industrie en mensen uit de industrie leert kennen. Je draait verschillende soorten projecten, waarmee je je portfolio vult. Je leert allerlei mensen kennen. In werksituaties, maar ook informeel bij excursies en inspiratiesessies. Met andere woorden: je vergroot je carrière perspectieven.

En 3: Voor het Humanoids trainingsprogramma. Je wordt wekelijks getraind en begeleid door ervaren developers. Zo laten we je groeien als professional.

We selecteren in 2 rondes. In 1 daarvan maak je ook een opdracht. We kijken natuurlijk naar je opleidingsniveau, opleidingsactiviteiten en CV, maar ook naar je drive en motivatie.

Wij nemen ieder half jaar 2 tot 4 nieuwe trainees aan. Niet meer, omdat wij het belangrijk vinden dat iedereen voldoende persoonlijke aandacht krijgt en de klas elkaar goed kent. Zo bewaken we de kwaliteit van het programma.

Ok! Neem even contact met ons op via info@humanoids.nl