Jahoor! Humanoids heeft een nieuwe website 🎉
Propvest Web App

Exporo

Vastgoedinvesteringen voor iedereen

Propvest

Propvest is een vastgoedinvesteringsplatform van de fintech Exporo. Het platform maakt het mogelijk om eenvoudig online kleine bedragen te beleggen in vastgoed. Zelfstandig of met een spaarplan.

Het project

Propvest is een nieuw platform van de Exporo Group. Exporo is Europa's grootste aanbieder van digitale vastgoedinvesteringen. We hebben de volledige webapplicatie ontworpen.

Beginnend met het aanmaken van een account, tot investeringsmogelijkheden tot de portefeuille waar gebruikers hun investeringen kunnen beheren. Om efficiënt en effectief te werken hebben we het Propvest design system opgebouwd.

propvest portfolio pagina
Portfolio van een gebruiker 📈

Propvest object detail pagina
Één van de investeringsobjecten 👀

Design Sprint

Tijdens het project werkten we nauw en op afstand samen met de Product Owner en ontwikkelaars in Hamburg, Duitsland. Voor complexe nieuwe features hebben we remote design sprints georganiseerd en gefaciliteerd.

Met een multidisciplinair team zijn in enkele dagen waardevolle concepten tot stand gekomen. Waarna deze zijn geprototyped en getest met verschillende typen gebruikers.

Design sprint bord met een user journey map waarbij staat uitgeschreven hoe en wat
(Remote) Design Sprint Board 🚀

Interviews & Usability testing

Voor nieuwe functies zijn interviews en usability tests uitgevoerd om inzicht te krijgen in de behoeften van gebruikers, om onze aannames te valideren en het ontwerp te verbeteren. Alle bevindingen zijn gedeeld met de stakeholders als ondersteuning van onze beslissingen.

User interview online waarbij een mobiele telefoon met de app wordt gepresenteerd.

Responsive design

In de component library is een layout grid ontworpen om een responsive design te creëren voor het hele scala aan devices. Alle onderdelen van de webapplicatie zijn volgens dit grid tot in detail ontwerpen om een zo goed mogelijke gebruikerservaring op telefoons, tablets en laptops te creëren.
Ook wordt er gesegmenteerd op type klanten.

Verschillende ontwerpen van de twee varianten aan homepages.
Responsive design 🎨
stripes doodle
fireworks doodle
Femke Akkersdijk

Een digitaal product maken?

Femke Akkersdijk
Business Development Manager

Start je aanvraag

Wilt u een project met ons starten of een expert inhuren? Vul uw aanvraag in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Waar kan Humanoids jou bij helpen?

Benieuwd wat we voor je kunnen doen?Geïnteresseerd?