Jahoor! Humanoids heeft een nieuwe website 🎉
Hond met dierenvoeding

Mars

Custom voer, perfect aangepast aan jouw huisdier.

MyPerfectFit

Met MyPerfectFit (Mars) stel je volledig custom dierenvoeding samen op basis van de eigenschappen en behoeften van jouw huisdier.

MyPerfectFit

Voor MyPerfectFit hebben we een herontwerp gemaakt van het huidige platform om een hogere conversie te behalen. Hierbij lag de focus op het verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid door de flow te optimaliseren. Daarnaast heeft ook de branding een make-over gekregen. Dit platform is voor de Duitse markt, dus we hebben onderzoek uitgevoerd met Duitse respondenten.

Hond aan het eten van een voederbak met daarnaast een zak met hondenvoer van my perfect fit

Drie mobiele telefoon met op het dispay verschillende shots van de app


Stakeholder - en gebruikers interviews

Gedurende het project zijn de stakeholders en gebruikers voortdurend in het proces betrokken. Met stakeholder interviews is het doel en de scope gedefinieerd.

Door gebruikers te interviewen zijn de motieven van gebruikers in kaart gebracht en is gekeken waar in de customer journey verbeteringen doorgevoerd moesten worden.

Online stakeholder interview.

Herontwerp

Er is een optimale en consistente flow ontworpen. Beginnend vanaf de landingspagina, naar de pet quiz tot een duidelijk voedingsplan op maat.

De stijl van de website is aangepakt om het merk en de positionering beter te ondersteunen. Er is meer informatie en expert kennis toegevoegd om het gehele concept beter te communiceren.

Ontwerpen van de my perfect fit app op mobiel
Enkele schermen van de pet quiz 🐶

Usability testing

We hebben uitgebreid getest om te valideren dat de wijzigingen aansluiten bij de gebruikersbehoeften. Prototypes zijn voorgelegd aan Duitse huisdier eigenaren. Aan de hand van de uitkomsten hebben we aanbevelingen gedaan voor verdere ontwikkeling van het platform.

Online usability testing.

“The website was really easy to use for me. It had professional looks but was also playful, I liked the styling. The company looks trustful so I would try it out for sure!”

stripes doodle
fireworks doodle
Femke Akkersdijk

Een digitaal product maken?

Femke Akkersdijk
Business Development Manager

Start je aanvraag

Wilt u een project met ons starten of een expert inhuren? Vul uw aanvraag in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Waar kan Humanoids jou bij helpen?

Benieuwd wat we voor je kunnen doen?Geïnteresseerd?