Antje Adriaens

UX Designer & Trainee Coach

Dit is Antje

Ik ben opgeleid als interactie ontwerper, met een focus op tactiele interacties en gebruikers-ervaring. Om ruimtelijk ontwerp aan mijn toolbox als ontwerper toe te kunnen voegen, heb ik mijn master in de architectuur gedaan. Hier lag mijn focus op de toe-eigening van de ruimte door de gebruiker, de user-experience van de architectuur eigenlijk.

Het is mij gebleken dat UX design mij zeer goed ligt, en bovendien haal ik er veel plezier uit. Het zit in mijn systeem om gebruikers-gericht te denken, een concept te tweaken tot de logica helemaal klopt, en een brei aan informatie duidelijk, logisch en visueel esthetisch te maken. Daarnaast daagt de combinatie van analytische en visuele aspecten in UX design me uit.

Onderwijs

Master of Science
Architectuur
Master of Arts
Design Cultures
Bachelor of Science
Industrial Design

Post-Master

UI/UX Intensive
New York Code+Design Academy

Talenten-analyse

Veelzijdig
Volharding
Besluiten nemen

Gewerkt voor

Caiway Klantenservice Systeem

Het samengaan van de kabelbedrijven Delta en Caiway bood gelegenheid om de bestaande customer-relation-systems te herontwerpen. De vraag was om een geheel nieuwe interface te ontwikkelen, gebruik makend van de bestaande back-end systemen.

Bekijk dit project

Heart for Heart

De Heart for Heart app is ontwikkeld om met je smartphone de hartritmestoornis boezemfibrilatie te kunnen detecteren. Met de app kan dit eenvoudig thuis, in plaats van in het ziekenhuis. Momenteel wordt de app klinisch getest in meerdere ziekenhuizen.

Bekijk dit project

Waar wij op trainen

Antje heeft, net als al onze designers, ervaring met de modernste UX tools en technieken. Daar trainen we op.

Over Humanoids

Humanoids is een collectief van designers & developers, gefocust op het trainen van academisch talent. Daarmee creëren we waarde en voorzien we onze partners van goede mensen.

Ons talent werkt onder andere voor

Samen met onze partners bouwen wij aan het Humanoids keurmerk voor digitaal talent. Lees meer over wat wij partners allemaal bieden.