Development Toolbox

React

Humanoids' Front-end Framework of choice. React.

Front-end Framework

Modern Front-end Development focust zich op het creëeren van componenten. Kleine bouwstenen die hergebruikt kunnen worden binnen of buiten een project, waardoor je modulair je applicatie kunt opbouwen. React is het meest gebruikte framework ter wereld, gemaakt door Facebook, en bedoeld om vooral snel te kunnen renderen en grote hoeveelheden data te kunnen verwerken.

Animatie of interactie prototypen

React is een eigenlijk een library; een klein framework wat je zelf samen kunt stellen. React op zichzelf kan alleen maar events handelen, templates renderen en data doorgeven. Maar dat is ook juist wat het heel krachtig maakt, want als je met React gaat werken dan kun je heel mooi, tot in het kleinste detail, je technology stack samenstellen. Wil je Javascript of Typescript gebruiken? Wil je REST of GraphQL gebruiken? Het is aan jou. Angular is bijvoorbeeld een heel groot framework wat met veel conventies komt.

Met React kunnen wij heel goed uit de voeten. We draaien grote projecten in React, voor grote klanten als Lely, Port of Rotterdam, en voor Koppert Biological Systems. React staat centraal in onze 6 weken durende, full-time Front-end crash course. We gebruiken React meestal in combinatie met Typescript, Redux en redux.saga.

Werk

Dit maakten we zoal.

Humanoids: digital product makers.

Onze designers en developers werken op het snijvlak van design en tech. Daar ontwerpen en bouwen we graag aan complexe digitale producten. We zijn open voor talent en verwelkomen 2x per jaar academici in onze trainingsprogramma's. We trainen hen samen.